Products
Langtved Data A/S

Langtved Data A/S er en IT virksomhed med speciale i løsninger til sundhedssektoren. Vi har udviklet og leveret løsninger til en række danske hospitaler og afdelinger og listen af vores produkter spænder vidt. Længere nede på siden kan man se et udpluk.

Udvikling af databaser rettet mod forskning og kvalitetssikring

Langtved Data A/S er specialiseret i udvikling af kliniske databaser, primært til anvendelse i forskning og kvalitetssikring:

  • Allergen er en klinisk database til registrering af kontaktallergi, som drives af Videncenter for Kontaktallergi på Københavns Amtssygehus i Gentofte. Databaser findes på Odense Universitetshospital og KAS Gentofte. Baseret på LDB Desktop med egne udvidelser.
  • Mammografi er installet i Region Syd. Baseret på LDB Desktop. Systemet har været i brug mere end 15 år, er blevet udvidet adskillige gange og er baseret på LDB Desktop.
  • NeoBase er installeret på 8 danske sygehuse. Kvalitetssikring af behandling af for tidligt fødte børn. Baseret på LDB Desktop.
  • Udenregion er et system til registrering af udenregionale behandlinger, udviklet for Region Syd. Baseret på LDB Desktop.
Copyright © 2014 LANGTVED DATA A/S. All rights reserved.